Du er landet på Dørslag.dk, det helt rigtige sted at finde Westmark dørslag. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Westmark dørslag tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Westmark Sammenklappeligt dørslag, 29,5 x 24 cm, rød/grå

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Westmark Sammenklappeligt dørslag, 29,5 x 24 cm, rød/grå” fås til 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sammenklappeligt dørslag fra Westmark, som er perfekt til compact living, eksempelvis i det mindre køkken, sommerhus eller autocamper.
Dørslaget er lavet af plastik og kan opvaskes i opvaskemaskine.
Du kan vælge mellem to forskellige størrelser.
Den stør…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Westmark Dørslag til gryde, rustfrit stål

Sidste produkt på vores liste er Westmark Dørslag til gryde, rustfrit stål som vi har fundet til 120,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk dørslag til gryder fra Westmark, der er nem at både bruge og opbevare.
Ved at placere den oven på den gryde du anvender, kan du hurtigt og nemt hælde vandet fra, efter du har kogt pasta, kartofler eller grøntsager.
Dørslaget er lavet af slidstæ…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Westmark dørslag i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Westmark dørslag:

Dyreste Westmark Dørslag på listen er Westmark Sammenklappeligt dørslag, 29,5 x 24 cm, rød/grå fra KitchenOne.dk med en pris på 129.00. Billigste udvalgte Dørslag er Westmark Dørslag til gryde, rustfrit stål som du kan købe for 120.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 9 kr. – de 2 Westmark Dørslag vi har fundet koster i gennemsnit 124.5 kr.
Ovenstående Westmark Dørslag data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Westmark Dørslag tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dørslag guides:

Fandt du ikke det rigtige Dørslag blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørslag: