Du er landet på Dørslag.dk, det helt rigtige sted at finde Westmark dørslag. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Westmark dørslag tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Westmark Dørslag til vask

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Westmark Dørslag til vask” fås til 356,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk sammenklappeligt dørslag som placeres i vasken, og som du med fordel kan bruge til eksempelvis vask af frugt og grønt.
Takket være de udtrækbare håndtag kan du nemt tilpasse dørslaget til din vask.
Dørslaget er lavet af plastik og tåler opvaske…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Westmark Sammenklappeligt dørslag, 29,5 x 24 cm, rød/grå

  • Dagens pris: 139,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Westmark
  • Farver: Rød, Grå

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Westmark Sammenklappeligt dørslag, 29,5 x 24 cm, rød/grå til kun 139,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sammenklappeligt dørslag fra Westmark, som er perfekt til compact living, eksempelvis i det mindre køkken, sommerhus eller autocamper.
Dørslaget er lavet af plastik og kan opvaskes i opvaskemaskine.
Du kan vælge mellem to forskellige størrelser.
Den stør…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Westmark Dørslag til gryde, rustfrit stål

Sidste produkt på vores liste er Westmark Dørslag til gryde, rustfrit stål som vi har fundet til 139,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk dørslag til gryder fra Westmark, der er nem at både bruge og opbevare.
Ved at placere den oven på den gryde du anvender, kan du hurtigt og nemt hælde vandet fra, efter du har kogt pasta, kartofler eller grøntsager.
Dørslaget er lavet af slidstæ…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Westmark Dørslag på listen er Westmark Dørslag til vask fra KitchenOne.dk med en pris på 356.00. Billigste udvalgte Dørslag er Westmark Sammenklappeligt dørslag, 29,5 x 24 cm, rød/grå som du kan købe for 139.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 217 kr.
Ovenstående Westmark Dørslag data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Westmark Dørslag tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dørslag guides:

Fandt du ikke det rigtige Dørslag blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørslag: