Du er landet på Dørslag.dk, det helt rigtige sted at finde Oxo dørslag. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Oxo dørslag tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OXO Prep & Go beholder med dørslag, 450 ml

Sidste produkt på vores liste er OXO Prep & Go beholder med dørslag, 450 ml som vi har fundet til 100,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Den innovative madkasse og beholder fra OXO er udstyret med et dørslag, så du nemt kan skylle bær, frugt og grøntsager, for derefter at tage dem med på farten eller opbevare dem i køleskabet på en praktisk og hygiejnisk måde.
På den måde holder råvarerne…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Oxo dørslag i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Oxo dørslag:

Dyreste Oxo Dørslag på listen er OXO Prep & Go beholder med dørslag, 450 ml fra KitchenOne.dk med en pris på 100.00. Billigste udvalgte Dørslag er OXO Prep & Go beholder med dørslag, 450 ml som du kan købe for 100.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Oxo Dørslag vi har fundet koster i gennemsnit 100 kr.
Ovenstående Oxo Dørslag data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Oxo Dørslag tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dørslag guides:

Fandt du ikke det rigtige Dørslag blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørslag: