Du er landet på Dørslag.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars dørslag. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars dørslag tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Functional Form dørslag

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Functional Form dørslag som vi har fundet til 140,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette smarte dørslag er en del af Fiskars’ Functional Form-kollektion, som byder på praktiske produkter til hverdagsbrug.
Dørslaget kan klappes helt sammen, hvilket gør det let at opbevare, og det kan også anvendes som dampindsats.
Dampindsatsen passer…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fiskars dørslag i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fiskars dørslag:

Dyreste Fiskars Dørslag på listen er Fiskars Functional Form dørslag fra KitchenOne.dk med en pris på 140.00. Billigste udvalgte Dørslag er Fiskars Functional Form dørslag som du kan købe for 140.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Fiskars Dørslag vi har fundet koster i gennemsnit 140 kr.
Ovenstående Fiskars Dørslag data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Dørslag tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dørslag guides:

Fandt du ikke det rigtige Dørslag blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørslag: